19 oktober Buurtkamer De Hoef ook weer open

Het heeft even geduurd, maar 19 oktober gaat ook Buurtkamer De Hoef weer open. Daarmee zijn alle Buurtkamers van Tympaan-De Baat weer open en is het wel tijd voor een feestje. In de Buurtkamers De Hoef, Mijdrecht en Wilnis staan de vrijwilligers op deze dag klaar met koffie en een stukje taart voor elke bezoeker.

Er is elke dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur weer tijd voor een praatje, het doen van een spelletje en uiteraard lekker koffie drinken. Adres: Oostzijde 45, 1426 AE, De Hoef
Telefoon (tijdens openingstijden): 06-57125450.

We horen dat het voor sommige mensen lastig is om vervoer naar de Buurtkamer te regelen. Zo nu en dan vinden we een vrijwilligers die dit op zich wil nemen. Als u vervoer zoekt neem dan even contact op met Tympaan-De Baat (0297) 230 280. Dan gaan we kijken of we iets kunnen regelen. Ook als u vervoer voor een ander kan bieden, dan horen we dit graag!

Alle vrijwilligers zijn gevaccineerd en we gaan ervan uit dat bezoekers ook voorzichtig met elkaar omgaan. Voel je je een keertje niet lekker, sla dan een buurtkamerbezoek even over. Zo zorgen we er samen voor dat de Buurtkamer open kan blijven.

Einddatum website: 
woensdag, oktober 20, 2021

Uitgelicht

Het Geldpunt organiseert samen met de gemeente De Ronde Venen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid... Lees verder
Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden. Omdat de vraag op... Lees verder