Bingo, en binnenkort heuse Veiling in teken van de duofiets

Onlangs vond de maandelijkse bingo weer plaats in de Angstelborgh Abcoude. De opbrengst van deze Bingo kwam gedeeltelijk ten goede aan de aanschaf van de DUO fiets die Tympaan-De Baat in Abcoude aan wil schaffen.

We ontvingen zeer gulle donaties van Het Fietshuys Abcoude, Keurslagerij Pouw Abcoude B.V., Remko’s brood & taartjes!, Boutique des fleurs , Delicatessezaak Phil & Déjean en de Readshop.

Een aantal ondernemers steunt tevens de veiling die plaats gaat vinden op zaterdagmiddag 30 oktober in de Angstelborgh.

U bent om 15.00 uur (inloop v.a. 14.30 uur) van harte welkom om te komen bieden op de goederen, of gewoon om te komen kijken hoe een veiling bij Tympaan-De Baat in zijn werking gaat. We maken er een gezellige middag van met een serieuze ‘bite’

Maar…misschien wilt u ook wel iets waardevols doneren voor de duofiets?
Een hele bijzondere fles wijn, een mooi kunstwerk, iets persoonlijkers dan misschien, zoals een knipbeurt van een echte kapper? Of wilt u een workshop, of een bijzondere wandeling aanbieden?

Uzelf aanbieden kan natuurlijk ook, om samen te gaan wandelen? Lunch of misschien zelfs een diner? Wat zal er op u geboden worden? Kortom, U kunt het zo gek niet bedenken: Wees creatief denk `out of the box’ en laat het ons voor 28 oktober weten via e-mail weten.

Einddatum website: 
zondag, oktober 31, 2021

Uitgelicht

Het Geldpunt organiseert samen met de gemeente De Ronde Venen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid... Lees verder
Maatjes zijn onmisbare vrijwilligers die iemand een steuntje in de rug bieden. Omdat de vraag op... Lees verder