Coronavirus, aanvullende informatie 25 maart 2020

Het platform is in de lucht en verschillende mensen hebben het al gebruikt om hun hulp aan te bieden!  Op de websites van Tympaan-De Baat, Uithoorn voor Elkaar, Mantelzorg De Ronde Venen en die van het Steunpunt Vrijwilligerswerk vindt u een rode button waarmee u op het platform komt. U zult zich afvragen waarom nog niet op het Servicepunt?  Dat zit zo. Aanstaande vrijdag schakelen wij over naar de nieuwe website. U heeft daar al op mee gekeken en mogelijk ook verbetersuggesties voor gedaan. Vrijdag gaat hij de lucht in. We vonden het een beetje zonde van het geld om de button ook nog te laten toevoegen op de oude website, vandaar.

De uitvalspost van het Servicepunt is inmiddels verhuisd van de Hoofdweg naar Wilnis, dit omdat op de Hoofdweg een speciale huisartsenpost wordt ingericht rond Corona. Maar van die verhuizing merkt u natuurlijk helemaal niets. We doen alles per telefoon of per mail. Het is nog steeds wat rustiger dan normaal.

Het bellen van mensen loopt voorspoedig en we krijgen er veel mooie reacties op, dat is fijn want we voelen ons vaak heel onmachtig.

Mieke Telder
Directeur Stichting Servicepunt & Tympaan-De Baat

 

Uitgelicht

Mis jij nu inkomen door de coronacrisis? Of ben je net jouw baan kwijtgeraakt? Of maak je zorgen... Lees verder
Vanaf woensdag 6 mei is het Servicepunt weer open voor afspraken met inwoners. Iedereen die dat wil... Lees verder

Tweets van @tympaandebaat