Mei-activiteiten van Tympaan-De Baat Abcoude/Baambrugge

Op 3 mei is Repair Café Baambrugge weer geopend. Elke 1e dinsdag van de maand en tijdens de Buurtkamer van 10.00 tot 12.00 uur kunt u uw spullen laten maken. Het adres is Dorpshuis de 5 Bogen, Prinses Margrietstraat 10.

Kunt u niet op de dinsdagochtend? Komt u dan naar Repair Café Abcoude op de eerste vrijdag van de maand: 6 mei vanaf 10.00 tot 13.30 uur. Adres: de Angstelborgh, Dorpszicht 22.

Aanmelden voor de Repair Cafés is niet nodig.

Bevrijdingsdag Bingo

Donderdag 5 mei kunt u allen van 14.00 tot 16.00 uur weer genieten van een gezellige bingomiddag in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 Abcoude. Onze vrijwilligers maken het elke keer weer tot een zeer gezellige middag. Er zijn kleine prijsjes te winnen die met zorg voor u zijn uitgezocht. U bent van harte welkom. Kosten € 3,25. U hoeft zich niet aan te melden.

Samen zingen met pianobegeleiding

Elke 3e woensdag van de maand om 11.15 uur.

Woensdagochtend 18 mei kunt u weer samen zingen in de Angstelborgh. Gerianne v.d. Roest begeleidt u op de piano Doet u ook weer mee? Aanmelden is niet nodig.

Zingen met de Muze van Abcoude

Op zondagmiddag 29 mei presenteert de Muze van Abcoude De Liefde. Café Chantant brengt een vrolijke en warme voorstelling met mooie liefdesliedjes van toen en nu. U kent de liedjes vast wel. De voorstelling start om 14.00 uur. De zaal is om 13.45 uur open. Kaartjes voor deze voorstelling kunt u reserveren bij demuzevanabcoude@gmail.com.

 

Heel graag tot ziens!

Voor nadere informatie over alle activiteiten kunt u mailen met Annemarie Keja Sociaal Cultureel werker van Tympaan-De Baat a.keja@stdb.nl bellen kan ook 0294-284824.

Einddatum website: 
dinsdag, mei 31, 2022

Uitgelicht

Waar:           Grasveld De Trekvogel, Karekiet 49 – Mijdrecht Wanneer:      woensdagmiddag 1 juni... Lees verder
Ook dit jaar organiseert Tympaan-De Baat weer scootmobielritten. Iedereen die in het bezit is van... Lees verder