Steunpunt Vrijwilligerswerk lanceert digitale vrijwilligersmarkt

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk organiseert in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen van 6 tot en met 20 september een digitale vrijwilligersmarkt. Inwoners van De Ronde Venen kunnen via hun telefoon, tablet of pc een virtuele wandeling maken over deze markt en zich zo kosteloos en vrijblijvend oriënteren op vrijwilligerswerk.

De digitale markt is te bezoeken via www.steunpuntvrijwilligerswerk.nl.

Filmpjes

Tijdens die virtuele wandeling kunnen bezoekers vanuit een comfortabele stoel kennismaken met 30 Rondeveense en 30 Uithoornse organisaties. Deze hebben een eigen digitale stand waarin zij het vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen met filmpjes, foto’s en linkjes. Het aanbod is divers. Denk aan vrijwilligerswerk in het theater, taallessen geven of pr-activiteiten bij de reddingsbrigade. Belangstellenden kunnen vrijblijvend contact leggen met de organisaties van hun keuze. Zo is leuk en boeiend vrijwilligerswerk snel gevonden.

Waardering

Vrijwilligers zijn van groot belang voor de samenleving. Ook voor vrijwilligers zelf is vrijwilligerswerk dé manier om met andere mensen in contact te komen, actief te blijven of ervaring op te doen. Bovendien is vrijwilligerswerk gewoon erg leuk en levert het veel op. Zoals voor Nici, maatjesvrijwilliger: “Door mijn vrijwilligerswerk voel ik me gezien en gewaardeerd”.

Contact

Belangstellenden die eens in gesprek willen over hun interesses, wensen en mogelijkheden kunnen contact opnemen met Sabine Ridderhof of Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@stdb.nl of bellen naar: 0297-230 280.

Einddatum website: 
dinsdag, september 21, 2021

Uitgelicht

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk lanceerde onlangs in samenwerking met de gemeente De Ronde Venen... Lees verder
De maand september staat in het teken van het 25-jarig bestaan van buurtbemiddeling. Volgens een... Lees verder