Wandelen met Mantelzorgers

Dinsdag 29 september start een wandelgroep voor Mantelzorgers. De wandelingen beginnen om 10.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. In totaal wordt 5 keer gewandeld. De laatste wandeling is op 27 oktober.

De wandeling start iedere week vanaf een ander vertrekpunt, zodat verschillende delen van De Ronde Venen ontdekt kunnen worden. Tijdens de wandelingen kunnen mantelzorgers met elkaar van gedachten wisselen Ook worden een paar mindfulness oefeningen gedaan om tijdens het wandelen nog meer ontspanning te vinden.

Naast de vrijwilligster die de wandelingen uitzet zijn Ester Hoogkamp of Tanja Quist van Mantelzorg De Ronde Venen aanwezig voor een luisterend oor en het beantwoorden van vragen.

Bent u mantelzorger en wilt u graag deelnemen. U kunt zich aanmelden via mantelzorg@stdb.nl of 0297-230 280. Voor de eerste wandeling ontvangt u bericht over het eerste vertrekpunt.

Deelneemster van de vorige wandelgroep:
‘Ik kan het echt iedereen aanbevelen; pak die telefoon en meld je aan. Dan kan er een nieuwe groep starten. Soms zit je er gewoon doorheen. Als je dan even kan wandelen en met anderen van gedachten kunt wisselen, kan je dat een enorme boost geven. Dan kun je er echt weer even tegen.’

 

Einddatum website: 
maandag, september 28, 2020

Uitgelicht

Het gaat nog niet goed met de Corona-epidemie. Het aantal besmettingen loopt nog steeds op. De... Lees verder
VVN heeft alle cursussen per direct gecanceld. Dus de trainingen op woensdag 28 oktober in de... Lees verder