Ouderen

Mei-activiteiten van Tympaan-De Baat Abcoude/Baambrugge

Op 3 mei is Repair Café Baambrugge weer geopend. Elke 1e dinsdag van de maand en tijdens de Buurtkamer van 10.00 tot 12.00 uur kunt u uw spullen laten maken. Het adres is Dorpshuis de 5 Bogen, Prinses Margrietstraat 10.

Kunt u niet op de dinsdagochtend? Komt u dan naar Repair Café Abcoude op de eerste vrijdag van de maand: 6 mei vanaf 10.00 tot 13.30 uur. Adres: de Angstelborgh, Dorpszicht 22.

Aanmelden voor de Repair Cafés is niet nodig.

Bevrijdingsdag Bingo

Fietsvrijwilligers gezocht

Hou je van fietsen en lijkt het je leuk om een ander ook (opnieuw) te leren fietsen? Meld je dan aan als fietsvrijwilliger. Begin september start een serie van elf fietslessen voor mensen die het fietsen (opnieuw) willen leren. Deze lessen worden gegeven met ondersteuning van vrijwilligers. Wie zoeken nog naar vrijwilligers.

Scootmobielrit

Voor alle bezitters van een scootmobiel begeleiden vrijwilligers een tocht door ons mooie polderlandschap. 
Normaal zijn de scootmobielritten van april tot en met september op de 3e dinsdag van de maand.

We starten de rit op het Raadhuisplein in Mijdrecht en verzamelen daar vanaf 9:30 waarna we rond 10:00 uur vertrekken.

De ritten kosten € 6,00, dit is inclusief de koffie met gebak onderweg. Eventuele andere consumpties zijn voor eigen rekening.

Open lucht modeshow (in de tuin van) De Angstelborgh

Op vrijdag 25 juni a.s. van 10.00 tot 12.00 uur zal H en A Mode een gezellige “openlucht” modeshow presenteren in de prachtige tuin van Dienstencentrum “De Angstelborgh”, te Abcoude.

De rijke zee aan bloemen in deze tuin zullen een geweldige aanvulling zijn
op kleurrijke collectie van H en A Mode.

Uiteraard kan deze modeshow alleen doorgaan mits het weer het toelaat.
Bij slecht weer zal de modeshow en verkoop in de zaal plaatsvinden waarbij er maximaal 10 personen tegelijk in de zaal mogen zijn.

Fietsvrijwilligers gezocht

Hou je van fietsen en lijkt het je leuk om een ander ook (opnieuw) te leren fietsen? Meld je dan aan als fietsvrijwilliger. Begin september start een serie van elf fietslessen voor mensen die het fietsen (opnieuw) willen leren.

De lessen gaan van start in zowel Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht, Wilnis als in Vinkeveen. In elf lessen van elk één uur wordt geoefend met op- en afstappen, remmen en bochten maken. Daarnaast worden de verkeers- en voorrangsregels besproken. Deelnemers wordt geleerd om op eigen kracht te fietsen; de begeleiders houden de deelnemers niet vast.

Fietsen

Fietsen naar het werk, de school, het winkelcentrum, de sportvereniging of om er heerlijk op uit te gaan. Ik fiets, jij ook?

Bingomiddag

De bingomiddag is altijd een erg gezellige middag. Gastvrouwen Lenie, Lien en Ann verzorgen met veel liefde de bingotafel met kleine maar fijne prijsjes die u kunt winnen. Natuurlijk doen we Bingo niet zozeer voor het winnen van prijzen, maar voor de gezelligheid. Want gezellig is het!

De bingomiddag is op donderdagmiddag en begint om 14 00 uur en duurt tot 16.00 uur bij Tympaan-De Baat, in de Angstelborgh, Dorpszicht 22 Abcoude, tel.:(0294) 284 824. De kosten zijn € 3,00. U hoeft zich niet aan te melden!

Pagina's

Uitgelicht

Waar:           Grasveld De Trekvogel, Karekiet 49 – Mijdrecht Wanneer:      woensdagmiddag 1 juni... Lees verder
Ook dit jaar organiseert Tympaan-De Baat weer scootmobielritten. Iedereen die in het bezit is van... Lees verder